“Ballem perquè ens mirin”

 

Captura de pantalla 2015-05-20 a les 17.54.47

El passat dia 1 de maig vàrem tenir el plaer de poder fer una ballada més, però no una ballada qualsevol, sinó que el Ballem perquè ens mirin. I no a qualsevol escenari, sinó que al Teatre Auditori de Sant Cugat! Si si, això no es fa pas cada dia. I com estava el TA!! Ple de gom a gom, ni una cadira lliure, les entrades es van exhaurí dies abans de l’espectacle, tot un èxit. I no és pas d’estranyar, l’Esbart és molt Esbart! En aquesta magnifica ballada i participen tots el grups, des dels més petits de l’escola fins al més grans, també amb Mèdium, Sènior, PreCos i Cos de Dansa.

Podira ser molt extens, però tot i així seria difícil plasmar tants sentiments i emocions en un text, i no sols els meus  es clar, per aquest espectacle hi treballa molta gent. I quina gent, de veritat, té molt de mèrit ser capaç d’organitzar un esdeveniment com aquest i a més, fer-ho tan bé. Normal que el públic esperi aquesta cita amb tant desig, només cada dos anys es pot veure quelcom així. I a més, cada edició és diferent, per donar-li més emoció encara.

En fi, només deixar-vos el recull d’imatges de PreCos amb el Pas de Festa i el Xotis. Unes fotografies que ens va fer en Lluís Llebot, un treball preciós! també un petit vídeo que ens va gravar l’Iñaki. Espero que us agradi.

I si voleu veure-ho en directe, el dia 6 de juny a la plaça Octavià de Sant Cugat ens podreu tornar a veure en un altre escenari màgic.

Desitjo que us agradi!

Petons i abraçades,

Eloi

Deixa un comentari